Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Genel Başkan Yurdakul'dan Edip Uğur'a ziyaret

Genel Başkan Yurdakul

Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul beraberinde Belediye İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden...

Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul beraberinde Belediye İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden, 2. Başkan Hakan Keskin ve Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Barbaros Özüpek ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u ziyaret ederek, yeni görevinden dolayı kutladı.
Genel Başkan Yurdakul Susurluk Belediyesi'nde işten atılan 76 işçi için Edip Uğur'dan konunun çözülmesi için destek istedi.
Bel-İş Sendikası Genel Başkanının ilk durağı Susurluk oldu
Bel-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Susurluk Belediyesi'nde çalışırken norm kadro verilmediğinden işten çıkarılan ve belediye önünde bekleyen 76 sendikalı işçi ile görüştü.
Ardından Susurluk Belediyesi'ni ziyaret eden Yurdakul, Balıkesir'e geçerek burada Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u ziyaret etti. Başkan Edip Uğur tarafından sıcak karşılanan Genel Başkan Yurdakul Edip Uğur'u yeni görevinden dolayı tebrik etti, başarılar diledi.
Genel Başkan Yurdakul Bizlerde belediyeciyiz. Bu ailenin içindeyiz. Bizim hedefimiz güler yüzlü hizmet vermek. Çalışanlar olarak güler yüzlü hizmet verdiğiniz takdirde vatandaşın kurumdan memnuniyeti ortaya çıkar. Bizim arkadaşlarımız bunun için çalışıyor ” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'da ziyaretten dolayı G   enel Başkan Nihat Yurdakul'a teşekkür etti ve vatandaşın memnuniyetinin kendileri açısından da büyük önem taşıdığını, sorun ve şikayet gelmeden konuların çözülmesi için talimat verdiğini dile getirdi.
Genel Başkan Yurdakul, Susurluk Belediyesi'nde çalışırken işten çıkarılan 76 işçinin geleceği konusunda Başkan Edip Uğur'u bilgilendirip işe dönüşleri için destek istedi.
İşten çıkartılan işçiler arasında 5-6 yıllık işçilerin de bulunduğuna da dikkat çeken Yurdakul, İşçilerimiz mağdur ve belediye önünde eylem yapıyor. Bu konu hassas bir konu ve daha fazla büyümeden çözülmeli. Burada bizim için önemli olan aileler. Ailelerimizi yıpratmayalım, bozmayalım. Bir aile kolay oluşmuyor. Buradaki sıkıntıyı çözdüğünüzde birçok yuvaya destek olacaksınız. Yuvaları kurtaracaksınız” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur konu ile ilgili olarak Susurluk Belediye Başkanı ile ayrıntılı bir şekilde görüşmediklerini, aldıkları bilgiler doğrultusunda yeniden görüşerek işten atılan işçilerin yeniden işe geri dönmesi noktasında girişimlerini yaptıktan sonra bilgilendirme yapacağını kaydetti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli